Geboren, het is een gaytje!

Dit is de eerste post op Gay Rights Rebels. We lanceren ons vanavond tijdens het Fool Baer feest in de Foolbar van Douwe Bob op Dapperstraat 10 in Amsterdam.

Op dit moment is er nog niet veel te lezen, maar we zijn er zeker van dat de komende maanden we steeds meer onze draai gaan vinden als platform waar iedereen die een beetje anders is dan de norm, openlijk kan praten over wat er om ons heen gebeurt.

Door de snelle veranderingen in de wereld, waarbij de vrijheid van meningsuiting steeds meer onder druk lijkt te staan, adviseren we iedereen om zijn eigen naam te kiezen, zodat je vrij kan spreken op dit platform. Het gaat ons om de dialoog, niet om het persoonlijk aanvallen of aangevallen worden. Niet van binnen dit platform als van buiten.

We zoeken ook nog mensen die ons willen helpen bij het zich ontfermen over een categorie, of op enige andere wijze. Het is allemaal vrijwilligerswerk dat we hier doen, omdat we niet online kunnen vinden wat we zelf zoeken. Wil je iets betekenen, mail dan naar info@gayrightsrebels.com.

Geef ons een kans, geef jezelf een kans. Let’s go!

Home Forums Geboren, het is een gaytje!

 • Aanmaker
  Onderwerp
 • #191
  TerribleKid
  Sleutelbeheerder

  Dit is de eerste post op Gay Rights Rebels. We lanceren ons vanavond tijdens het Fool Baer feest in de Foolbar van Douwe Bob op Dapperstraat 10
  [See the full post at: Geboren, het is een gaytje!]You must be to reply to this topic