Over GRR!

Gay Rights Rebels is opgezet om open discussie te faciliteren vanuit een gay perspectief, of een perspectief voor iedereen die van de norm afwijkt.

Als platform hebben wij niet per se een mening. Wel willen we iedereen samenbrengen rondom items, onderwerpen, gesprekken, thema’s die ons allen, of sommigen onder ons boeien. Bovendien zoeken we naar een platform dat begrijpt dat gay meer is dan seks en feesten. En alles wat daar aan vast zit. Dat zijn ook belangrijke onderwerpen, maar het kan geen kwaad om ook eens met een gay oog te praten over veiligheid, politiek, cultuur, de samenleving op zich.

Wij staan niet toe dat men elkaar onheus bejegend, persoonlijk aanvalt, of aanvalt op geslacht, seksuele voorkeur, huidskleur of andere zaken die je bij je geboorte meekrijgt. Praten over alles waar een mens na zijn geboorte voor kan en mag kiezen, of zou behoren te mogen kiezen, dat lijken ons prima onderwerpen om te bespreken.

Gezien de situatie in de wereld, waarbij het steeds moeilijker lijkt om vrijheid van meningsuiting te beschermen, raden we iedereen aan om met een leuke naam deel te nemen. Zodat je je altijd vrij kan voelen binnen ons platform.