Gelukkig geen knallende pride 2018

Terwijl de westerse wereld momenteel druk bezig is met slavernij en racisme en het opleggen van erfschulden bij witte mensen, zijn er ook nog zaken die recenter fout gaan en niet overerfbaar zijn. De (gay)pride 2018 in Amsterdam is ontkomen aan een bloedbad door moslim terrorisme bleek vandaag in de rechtbank te Rotterdam.

De gelovige Hardi N. die deel uitmaakt van de “Arnhemse” terreurgroep verklaarde vandaag in de rechtbank te Rotterdam die hij in een droom was opgeroepen door een profeet om bij de botenparade ter viering van homotrots te Amsterdam de grachten rood te kleuren. Omdat hij meende afgeluisterd te worden, zocht hij hulp en kwam er gelukkig een infiltrant binnen.

Het plan was om twee personen met een kalashnikov langs de grachten mensen (waarschijnlijk liefst homo’s) neer te laten maaien en twee zouden met een bomvest het feest op willen sieren met bloed en vlees. Deze zieke gedachten zijn dus ingegeven doordat deze moslim droomde dat hij persoonlijk door een profeet deze opdracht had gekregen. Bij christenen noem je zoiets godsdienstwaanzin. Zelfs de meeste christenen zullen het zo benoemen. Hoe dit in islam kringen genoemd wordt, weten we niet.

 

Home Forums Gelukkig geen knallende pride 2018

 • Aanmaker
  Onderwerp
 • #8378
  Terrible Kid
  Sleutelbeheerder

  Terwijl de westerse wereld momenteel druk bezig is met slavernij en racisme en het opleggen van erfschulden bij witte mensen, zijn er ook nog zaken di
  [Lees meer: Gelukkig geen knallende pride 2018]You must be to reply to this topic