Twee kanoënde mannen worden uitgescholden en gestoken in Amsterdam Oost

Zomaar wat beeldvullend materiaal

Anti-homo steekpartij op Hemelvaartsdag.

Afgelopen Hemelvaartsdag was lekker warm en voor de meeste mensen een klein beetje een bevrijding om weer naar buiten te kunnen in mooi weer.

Twee mannen die aan het kanoën waren bij het Cruquius eiland in Amsterdam Oost, een heel nette buurt met veel ruimte en zowel koop- als huurwoningen, werden vanaf de kant uitgescholden door mensen. Het gerap van de waterkant was duidelijk homofoob en werd als groep gedragen. We mogen van de media melden dat het jongens waren. Het waren dus geen vrouwen of  personen van andersoortige gender. Dat is alweer een mooi stukje persvrijheid dat dit nog gemeld mag worden.

Cruquius eiland Amsterdam Oost

Minderjarige jongens beschimpen homokoppel

Verder bleken de jongens 14, 15 jarigen, dus nog vallend onder verantwoordelijkheid van hun ouders of voogden en hadden ze dus nog geen volgroeide hersenen. Ondanks dit alles meldt de politie dat de groep snel was gevonden, omdat ze reeds bekenden waren van de politie. Daarmee gaan we er voor het gemak even vanuit dat dan ook de ouders bekenden van de politie zullen zijn, die zijn immers verantwoordelijk voor zulk gespuis van dergelijke leeftijd. Benieuwd wat hier de aanpak voor is. Verdere details zijn niet gegeven.

14 en 15 jarigen steken in met glas op mannen

Als u denkt, waarom werden ze aangehouden want schelden doet geen pijn? Het feit wil dat de heren in de kano geen zin hadden in deze aantijgingen vervuld van haat, dat ze aan de kant verhaal wilden gaan halen. Daarbij ontstond een schermutseling (om het even passief te houden) en besloot tenminste 1 van de jongeren om met glas 1 van de heren te steken. Hij werd verwond in zijn onderarm. Dat is natuurlijk lastig in de kano. We durven daarbij ook te veronderstellen dat de 1,5 meter niet werd aangehouden door de jongeren. Niet onderling (tenzij ze allemaal zusjes zijn van elkaar) dan wel naar de heren toe. Nu we weten dat volwassen kinderen die met hun oude ouders een gebakje willen eten in de buitenlucht boetes en strafbladen krijgen in verband met Corona, zijn we erg benieuwd hoe deze meervoudige criminaliteit door de politie en de gemeente aangepakt gaat worden. Hopelijk geen willekeur.

Geen meldingen uit Bible Belt

Er zijn vooralsnog geen berichten uit de Bible Belt tot ons gekomen dat tijdens hemelvaart roeiende homo’s met glazen werden neergestoken. Deze vermelding naar aanleiding van de standaard pavlov reactie vanuit de politie als er gevraagd wordt, waar dit geweld vandaan komt, zoals twee dagen geleden nog bij aflevering 13 van Beau op RTL4.

 

Home Forums Twee kanoënde mannen worden uitgescholden en gestoken in Amsterdam OostYou must be to reply to this topic