Bespuger van homokoppel aangehouden

wezens die spugen

Reeds twee waren er bekend bij de politie, een van 15 jaar en een van 20 jaar, en nu is ook een derde manspersoon aangehouden. Hij is degene die spuugde naar twee passerende homo’s in Amsterdam-Oost op tweede Paasdag.

Deze voor sommigen heilige dag is voor anderen weer een dag als alle andere. De jongemannen die dit koppel terroriseerden op straat om het simpele feit dat ze hand in hand liepen in Amsterdam in de publieke ruimte, vonden deze dag niet echt gezegend. Dat wil overigens niet zeggen dat ze andere dagen wel als heilig kunnen beschouwen. Dat is allemaal relatief.

mobiele eenheid

De aanvallers en beschimpers van persoonlijke vrijheid en waardigheid van medemensen in ons land blijken dit soort gedrag echter zo gewoon te vinden, dat ze zonder twee keer na te denken dit zelf filmen en publiceren, vol trots – als helden, op sociale media. Dit doen ze door gebruik te maken van technologie en netwerken die in het westen uitgevonden zijn, terwijl ze kleding dragen van iconen van het kapitalisme van de westerse wereld. Het is een fuck-up-cocktail waar menig politicus of journalist zijn handen niet aan durft te branden.

Tussen het moment van de misdaad en de aanhouding van dit heerschap, hebben we inmiddels 75 jaar “vrijheid” gevierd, heeft de burgemeester van Amsterdam met het koninklijke paar op een lege dam stil gestaan bij wat ons land en onze hoofdstad heeft meegemaakt onder bezetting, waarbij het inheemse volk hun mond moest houden en de politie een bijzondere rol speelde. Ook heeft het kind van een overlevende van de verschrikkelijke kampen van de gelegenheid zo’n 10 minuten voor de nationale twee minuten stilte gebruik gemaakt om de daders van deze vorm van straatterrorisme gelijk te schakelen met de joden in de jaren 30 en 40. Het zijn verwarrende tijden.

Wordt vervolgd.

Home Forums Bespuger van homokoppel aangehouden

 • Aanmaker
  Onderwerp
 • #8339
  Terrible Kid
  Sleutelbeheerder

  Reeds twee waren er bekend bij de politie, een van 15 jaar en een van 20 jaar, en nu is ook een derde manspersoon aangehouden. Hij is degene die spuug
  [Lees meer: Bespuger van homokoppel aangehouden]You must be to reply to this topic