Huisregels

Iedereen heeft een mening of mag deze hebben.
Omdat we in Nederland zitten, willen we graag dat iedereen zich aan de regels houdt die in dit land gelden.

Daarnaast hebben we nog eigen regels. Onze regels zijn relatief simpel, houdt het zoveel mogelijk inhoudelijk, verval niet in ad hominems. Probeer zoveel mogelijk on topic te blijven. Als je een eigen discussie wil starten, kan dat via het forum, maar ook daar gelden dezelfde regels.

Wij staan niet toe dat dit platform of GRR! in bredere zin wordt ingezet of misbruikt voor doelen die wij niet beogen. Ook commercie of werving anderszins, zonder ons medeweten worden niet op prijs gesteld.

Het is onze overtuiging dat het fijn is om medestanders te vinden, maar het is ook verrijkend om andere meningen en visies te horen. Het maakt iedereen scherper. We hebben geen idee hoe lang we mogen, kunnen, willen bestaan, maar help ons om bij elke discussie na te denken of het morgen nog steeds waardevol is. Ook voor de anderen.

Als het nodig is, zullen we reacties, discussies, topics en in het ergste geval members verwijderen van de site. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor anderen, wij stellen alleen het platform beschikbaar om vooruit te komen met zijn allen. Het is niet zo dat GRR! de meningen deelt van iedereen die hier post of aanwezig is. We hopen echter zoveel mogelijk diversiteit aan te treffen.

Help ons mee als u denkt dat iets niet door de beugel kan. We zijn vrijwilligers en kunnen niet 24/7 alles monitoren. Bij tip ons, kunt u alles doorgeven. Ook kunt u ons mailen via info@gayrightsrebels.com.

Als het nodig is, kunnen we de regels aanpassen. Geef ons echter de kans om ook actie te ondernemen, mocht het ergens uit de hand lopen. Veel wijsheid iedereen!